Werk je in het groen? Doe mee met de poll over tekenbeten

Wat zijn de risico’s op een tekenbeet als je werkt in het groen? Het beste is om te voorkomen dat een teek je bijt. Om beter te kunnen helpen met de juiste voorlichting over teken en het voorkomen van ziektes, willen wij graag weten hoe vaak je in je werk door een teek gebeten bent en wat je daarna hebt gedaan. Daarom heeft Stigas speciaal voor werkenden in het agrarisch en groen een korte poll gemaakt.

Doe mee en maak kans op een dinerbon!

Werk jij veel buiten in het groen zoals in tuinen, park, bos, natuurgebieden enzovoort? Dan loop je het risico op tekenbeten. Wij zijn benieuwd hoe vaak je wordt gebeten en hoe je hiermee omgaat. Daarom willen we je uitnodigen om onze poll in te vullen. Met de uitkomsten kunnen we de voorlichting en instructies over teken verder verbeteren.

Onder de deelnemers verloten we een dinerbon van € 50,-. Als jij de gelukkige bent, hoor je dat in juni.

Hoe doe je mee?

Invullen kost slechts 5 minuten. Je kunt de vragenlijst digitaal op je computer, tablet of smartphone invullen. Hiervoor hoef je alleen deze link te openen: Start de poll >>

Vragen?

Het invullen van de vragenlijst kan volledig anoniem. Jouw gegevens worden niet opgeslagen of voor andere doeleinden gebruikt. Heb je nog vragen, neem dan contact op met Mirjam de Groot (deskundige in het voorkomen van tekenbeten) via de mail: mirjam.de.groot@stigas.nl.

-> Tip: In de Week van de teek kun je gebruik maken van het tekenspreekuur en beantwoordt Mirjam telefonisch vragen over het voorkomen van tekenbeten, de ziekte van Lyme en TBE.

  • Van maandag 22 - vrijdag 26 april van 9:00 uur tot 10:00.
  • Je kunt bellen zonder afspraak.
  • Het telefoonnummer is: 06 20 09 66 79.